IP omroepsysteem bij British School of Brussel

Project Overview

BSB

BSB

BSB is een volledig internationale school met 1350 leerlingen uit meer dan 70 landen. Ze zijn de enige Belgische school waar leerlingen de kans krijgen om drie internationaal erkende richtingen te volgen die hen op de universiteit voorbereiden: de Engelse A Levels, het International Baccalaureate (IB) Diploma en de BTEC vocational courses in Business, Hospitality en Sport.
De school werd in 1970 geopend door Zijne Koninklijke Hoogheid de Hertog van Edinburgh.
Hun campus is 10 hectare groot, omgeven door bosgebied en vijvers, dicht bij het Koninklijk Museum van Midden-Afrika.
In 2011 werd door ons op heel het terrein en over de 3 onderdelen (kleuter-, lagere- en middelbare school) een IP audiosysteem geïnstalleerd. De installatie omvat 14 vermogenversterkers, 12 IP7 modules en om en bij de 650 luidsprekers zowel inbouw als opbouw en hoornmodellen.
Via de 6 consoles kunnen de medewerkers van de verschillende secretariaten en de directie een boodschap in spreken en zo alle gebouwen en afdelingen bereiken.
In het nieuwe sportcentrum dat dit jaar wordt gebouwd is een zwembad, een sporthal en een dans- en een fitnesszaal voorzien. Voor deze nieuwe gebouwen zullen wij nog eens 120 luidsprekers, 6 vermogenversterkers en 9 IP7 modules leveren. Wij zijn blij dat we aan zulk een groot project kunnen meewerken.